Biker bibs

Craft biedt een breed assortiment fietsslabels en fietsbroeken die zijn ontwikkeld voor fietsers op alle niveaus. De pads hebben de unieke C-fietspads van Craft, die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van zowel elite-rijders als cruisers op zondag. Gemaakt van hoogwaardige stoffen en met genderspecifiek ontwerp, bieden de pads uitstekende prestaties en oneindig veel comfort. De volgende gids is ontworpen om u te helpen de pad – en bib – te vinden die bij u past.

C1

Satisfies any elite rider’s unique demands.

C1 biedt de functionaliteit en het comfort die vereist zijn voor elite uitvoeringen. Met oneindige stappen tussen het dikste zitgedeelte en het zachtere spatscherm, volgt het geëxplodeerde schuim van de pad de anatomie van het bewegende lichaam en creëert zo optimaal comfort. Het schuim wordt gesneden met de door Craft gepatenteerde Foam Cutting Technology (F.C.T.), die het mogelijk maakt om overtollig schuim te verwijderen vóór het lassen. Bovendien is de pad bedekt met een bio-keramische stof gemaakt van kleimineralen die een perfecte thermoregulatie biedt. Verkrijgbaar in drie maten met verschillende dichtheden om te voldoen aan de unieke eisen van elke elite rijder. Ontwikkeld in samenwerking met rijders in het Pro Tour-peloton.

C2

Superior function and comfort for dedicated riders.

C2 heeft een ergonomische vorm die het lichaam van de atleet volgt voor een efficiënte trapbeweging en optimaal comfort. Het kussen heeft dikker schuim met een uitstekende elasticiteit en behoudt zijn sterkte en hoofdkenmerken gedurende een zeer lange tijd, zelfs na meerdere wasbeurten. Bovendien heeft het opencellige schuim van het kussen een hoge dichtheid en reageert het op een natuurlijke manier op het lichaam, waardoor het 117% van zijn totale lengte kan uitrekken. De drie lagen van de pad bestaan ​​uit een 4-way stretch-stof, schuim van gemiddelde dichtheid en lasergesneden high-density-schuim.

C3

Great comfort for all kinds of cyclists

C3 is ontworpen voor alle soorten rijders en om elke rit een comfortabele ervaring te maken. De pad heeft uitstekende anatomische kenmerken, evenals een hydrofiele behandeling en holle vezeltechnologie die samen het vochttransport bevorderen. Dankzij de goed ontworpen zitruimte en 4-weg elastische stoffen biedt de pad de juiste ondersteuning voor alle lichaamsbewegingen.

C4

Smooth Protection

C4 is een drielagige verbinding met schuim met een hoge dichtheid in het midden en zacht schuim aan de randen, dat zorgt voor een soepele ondersteuning tijdens elke rit. Stoffen en schuimen van de hoogste kwaliteit zorgen voor duurzaamheid en efficiënt vochttransport, terwijl geperforeerde gaten voor betere ventilatie zorgen.